Fotoalbum

Intro

Wij bieden u fotoalbums of gastenboeken voor elke belangrijke gebeurtenis in het leven. Dit in volleder of Simili-leder, gepersonaliseerd met uw logo in foliedruk.

Vanden Broele Productions biedt u zowel standaard fotoalbums als gepersonaliseerde albums aan. U kunt een fotoalbum met duimschroeven naar eigen wensen aanpassen en personaliseren.

Naast de ruime keuze aan materialen waarin het album gemaakt kan worden, kunt u bij ons ook het formaat, de inbinding en de opdruk kiezen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een fotoalbum geven in hetzelfde materiaal en met dezelfde opdruk als het trouwboekje.

Afbeelding

Omslag

De kaft van een album met duimschroeven kan gemaakt worden in volleder buffalo kalf, in klassiek gerecycleerd leder of fijne lederlook. Gepersonaliseerd met uw logo of wapen, straalt een dergelijk product echte klasse uit.

Afbeelding

Het binnenwerk

Het binnenwerk kan naar keuze ingevuld worden. Als gerenommeerde drukkerij kunnen wij u een binnenwerk aanbieden, aangepast aan elke huisstijl en kleur. Een foto van uw gemeentehuis? De handtekeningen van het voltallige gemeentebestuur die de mensen proficiat wenst? De namen van de gegadigden? Een speciaal dankwoordje of wensen? Alles kan toegevoegd worden!
Afbeelding

Samenvatting

Heeft u interesse in bepaalde lederproducten van Vanden Broele? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerten aan.
Offerte aanvragen*
* Bij een offerte leveren wij altijd lederstaaltjes